FilMet

Ny som leder ved OsloMet?

165 views 13. februar 2024

Professor André Brodtkorb snakker om sin egen erfaring fra kurset "Ny som leder ved OsloMet".

Nett-lett Læring

255 views 24. mai 2023

Reklamevideo for registreringsfritt nettkurs for undervisere og forelesere. Om digitalt gjenbruk og digitale gavepakker fra deg til studentene dine. Se galskapen på OsloMetX

Hva er OsloMetX

12.199 views 17. januar 2023

Kjapp forklaring på hva OsloMetX er. Og litt om hva det ikke er. Svarte zoom-vindu, for eksempel. Det er vi passe lei av. Her får du fart og moro fra et digitalt forlag.

Prosedyre røntgen kne med belastning

371 views 11. november 2022

Universitetslektor Andrea Falk Lorentsen presenterer prosedyre for røntgen kne med belastning. Videoen inngår i gratis tilgjengelig læreverk i Grunnleggende Radiografi, på x.oslomet.no. Læreverket er laget i samarbeid med Norges Arktiske Universitet, UiT.

Vår Forskning Viser - Kvantefysikk

761 views 17. november 2022

Fysikk-professor Sølve Selstø er betatt av kvantefysikken - og vil gjerne at fleire skal bli litt kjent med han. Kor vakker og rar han er - og kva han kan brukast til.

FilMet - OsloMets åpne videoarkiv

2.679 views 13. februar 2020

Hva er FilMet, hvordan fungerer det og hvordan kan ansatte ved OsloMet publisere videoer der?

Registreringsmetoder

24 views 11. juli 2024

I denne videoen går Silje Nikolaisen gjennom ulike registreringsmetoder. Videre sier hun noe om hvordan du velger registreringsmetode, og fordelene og ulempene med dem.

Hvorfor registrere data?

25 views 11. juli 2024

Atferdsendringer kan dokumenteres gjennom direkte målinger og innsamling av data. I denne videoen gjennomgår vernepleier Mariann Lauritsen hvorfor du kartlegger og registrerer atferd. Hun snakker også om hvordan du definerer en målatferd og hvordan du kan teste om definisjonen din er tydelig nok.

Etikk i arbeid med tidlig intervensjon

31 views 11. juli 2024

I denne videoen forteller Ivana Vucic om etiske kjøreregler i arbeid med tidlig intervensjon hos barn med autisme.

Samarbeid og profesjonelle ferdigheter

22 views 11. juli 2024

Arbeid med barn med autisme innebærer samarbeid med mange ulike instanser. Først og fremst barna, pårørende og kollegaer, men også andre faginstanser. I denne videoen vil Ivana Vucic snakke om hva profesjonelle ferdigheter er.

Kartleggingsverktøyet ABLLS-R

21 views 11. juli 2024

I denne videoen forteller Cathrine Olsson om kartleggingsverktøyet ABLLS-R og hva skåringsguiden i denne inneholder. Videre forteller hun om hvordan du kan bruke kartleggingen til videre arbeid med barna.

Funksjonell kartlegging

27 views 11. juli 2024

I denne videoen forteller Astri Synnøve Valmo om funksjonelle kartlegginger. Hun forteller om hva de brukes til og hvilke utfordringer du kan møte ved bruk av funksjonelle kartlegginger. Tre hovedstrategier blir gjennomgått i videoen.