FilMet

Analyse av koronaprøver

255 views 23. november 2020

Studenter på bioingeniørutdanningen lærer hvordan man analyserer Covid-19-prøver.

VideoChat - Enkle grep

1.104 views 14. april 2020

Her demonstreres noen enkle grep for å proffe opp en videoChat. Det handler om lyssetting og komposisjon.

FilMet - OsloMets åpne videoarkiv

543 views 13. februar 2020

Hva er FilMet, hvordan fungerer det og hvordan kan ansatte ved OsloMet publisere videoer der?

Fcp 10 - Lydredigering

136 views 28. juli 2021

En ny versjon fra 2021. 2020-versjonen hadde feil. Her forklares lydredigering i Final Cut Pro, med innblikk i index-vinduet, roller og klargjøring av stereoopptak, som bør være i mono. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 8 - Redigering 2 - Trimming

112 views 28. juli 2021

Her forklares de forskjellige måtene å redigere og trimme klipp på tidslinjen i Final Cut Pro. På slutten er det noen tips. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Transnational mobility and socio-cultural remittances

20 views 6. juli 2021

An article that aims to explore the impact of Polish women's mobility on the creation of new businesses, novel employment opportunities, and new perceptions of gender roles.

Facility Management

124 views 2. juli 2021

Digital Capitalism and Critical Media Education

20 views 28. juni 2021

Videoabstract by Horst Niesyto, professor at Ludwig University of Education. His article, published in seminar.net, about "Digital Capitalism and Critical Media Education" summarizes key point of his reflections. Digital Capitalism has produced new concentration of capital, knowledge and power.

Porsjonere frukt - VEIEN TIL MATGLEDE

69 views 28. juni 2021

I denne videoen fra serien "veien til matglede" skal vi se på hvordan vi porsjonerer frukt etter "fem om dagen" modellen. Alle videoene i serien er uavhengige av hverandre, og er produsert i samarbeid med Oslo kommune og Frisklivssentralen.

Hvordan porsjonere brødmåltid - VEIEN TIL MATGLEDE

38 views 28. juni 2021

I denne videoen fra serien "veien til matglede" skal vi se på hvordan vi legger opp en porsjon brødmåltid, og viser grovhetsskalaen. Alle videoene i serien er uavhengige av hverandre, og er produsert i samarbeid med Oslo kommune og Frisklivssentralen.

Hvordan kutte grønnsaker - VEIEN TIL MATGLEDE

27 views 28. juni 2021

I denne videoen fra serien "veien til matglede" skal vi se på hvordan man kutter opp ulike typer grønnsaker. Alle videoene i serien er uavhengige av hverandre, og er produsert i samarbeid med Oslo kommune og Frisklivssentralen.

Mengde olje i matlaging - VEIEN TIL MATGLEDE

26 views 28. juni 2021

I denne videoen fra serien "veien til matglede" skal vi se på hva som er riktig mengde, og riktig type olje i matlaging. Alle videoene i serien er uavhengige av hverandre, og er produsert i samarbeid med Oslo kommune og Frisklivssentralen.