TKD - Teknologi, kunst og design

Tale til avgangsstudentene fra dekan og studenttillitsvalgt ved TKD

29 views 10. mai 2021

Dekan Carl Christian Thodesen og Studenttillitsvalgt Jacob Henrik Hudtwalcker taler til årets avgangsstudenter ved fakultet for Teknologi, Kunst og Design.

Åpen dag: IT-studier ved OsloMet

182 views 1. mars 2021

Linda, Andrea og Sheimaa forteller om IT-studiene ved OsloMet. Filmen er til Åpen dag.

Veiledning til opptaksprøven i produktdesign

382 views 1. mars 2021

Studieleder Sam Bannister gir deg råd om opptaksprøven til bachelorstudiet i produktdesign.

Åpen dag: Makerspace

207 views 26. februar 2021

Daniel viser frem Makerspace. Filmen er til Åpen dag 2021.

Ta en IT-utdanning ved OsloMet!

136 views 25. februar 2021

Universitetsslektor ved institutt for IT, Ellen Sethov, forteller om fordeler med å ta en utdanning innen teknologi.

Bachelor i Maskiningeniør

664 views 24. februar 2021

Heidi Friis Rossen tar en bachelor i maskiningeniør og deler sine erfaringer.

Åpen dag: Bioteknologi og kjemiingeniør

179 views 21. februar 2021

Emma forteller om bioteknologi og kjemiingeniørstudiet. Filmen er ment til Åpen dag

SAMSVAR - Pasienten i morgendagens helsevesen

283 views 8. januar 2021

Helsebudsjettet i Norge stiger for hvert år og har lenge vært den største posten i statsbudsjettet. Likevel er det aldri nok penger til å løse helseutfordringene. Å skape et mer bærekraftig helsevesen, forsøkes ved hjelp av teknologi. Det er en stor teknologioptimisme i vår tid og det er en stor teknologifrykt. Vi skal reddes av teknologi og vi...

Det beste med å reise på utveksling

114 views 19. november 2020

Studenter ved ingeniør og teknologiprogrammene ved TKD forteller om utvekslingsoppholdet sitt.

Teknologiforståelse Promo

290 views 16. november 2020