LUI - Lærerutdanning

Kroppsøving på lærerutdanningen

815 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kroppsøving på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

RLE på lærerutdanningen

708 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i RLE på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kunst og håndverk på lærerutdanningen

751 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kunst og håndverk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Samfunnsfag på lærerutdanningen

961 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Samfunnsfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Musikk på lærerutdanningen

816 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i musikk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Engelsk på lærerutdanningen

740 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i engelsk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Mat og helse på lærerutdanningen

818 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Mat og helse på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Tospråktesten

6.086 views 23. oktober 2017

En informasjonsfilm om Tospråktesten ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Tospråktesten er en enkel, muntlig prøve i norsk og aktuelle tolkespråk. Tospråktesten er første ledd i å kvalifisere seg til oppføring i Nasjonalt tolkeregister for den som ønsker å arbeide som tolk i Norge. Filmen viser hvordan prøven foregår og hvilke krav som stilles...

459 views 12. desember 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Mette Vaagan Slaatten snakker til pedagogisk personale som deltar i kurset "Likestilling og mangfold".

Organisasjonslæring -likestilling og mangfold

618 views 19. august 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Mette Vaagan Slaatten snakker om likestilling og mangfold i organisasjonslæring. Videoen retter seg mot deltakerene i kurset "Likestilling og mangfold" der to barnehager i bydel Nordre Aker deltar.

Organisasjonslæring - Nye tider, kap. 12

665 views 19. august 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Video om organisasjonslæring, beregnet for styrerutdanningen.

Organisasjonskultur - 4/4

776 views 19. august 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL Video 4 av 4. Ann Kristin Larsen fra institutt for barnehagelærerutdanning snakker om organisasjonskultur.