HV - Helsevitenskap

Seksuell helse og kunnskapsspredning

75 views 12. april 2019

Dosent Kristina Areskoug- Josefsson redegjør for betydningen av kunnskapsspredning. Hun gir eksempler på studentarbeid som har vist en forskjell og fått stort gjennomslag i praksis og viser til noen fremgangsmåter.

Seksuell helse og seksualitetsundervisning

91 views 12. april 2019

Dosent Kristina Areskoug- Josefsson gir en kort introduksjon til begrepet seksuell helse.

BCTT-test

209 views 25. mars 2019

I denne videoen beskrives og gjennomføres en Buffalo Concussion Treadmill Test.

Grunnleggende begreper i statistikk

1.403 views 20. juni 2018

Her forklares statistiske begreper som verdi, variabel (nominalnivå, ordinalt nivå og intervallnivå) og variableanalyse (frekvenser, sentraltendens og spredning)

Artikkelanalyse

1.050 views 14. juni 2018

Hvordan vurdere om en artikkel er kvalitativt god nok og relevant for din oppgave

SAMSVAR - Innvandreres møte med helsevesenet

470 views 2. februar 2018

De siste tiårene har Norge opplevd økt innvandring. I dette SAMSVAR - seminaret spør vi: - Hva betyr dette for etterspørselen av offentlige helsetjenester, og hvor godt forberedt er tjenestene på å møte de nye brukernes behov? Skyldes «underforbruket» av offentlige helse- og omsorgstjenester i mange innvandrergrupper at de har bedre helse enn...

Hva skal du ha i ferieapoteket? Sommerfilm #1 fra HiOA

426 views 19. juni 2015

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL.

Barn i forskjellige aldre

928 views 14. desember 2018

Psykiater og universitetslektor Anne Kristine Bergen snakker om barns utvikling i forskjellige alderstrinn.

Det går ikke an å skåne barn

264 views 14. desember 2018

Psykiater og universitetslektor Anne Kristine Bergen snakker om hvordan man kan snakke med barn i vanskelige situasjoner.

Utviklingspsykologi

894 views 14. desember 2018

Psykiater og universitetslektor Anne Kristine Bergen gir en kort innføring i utviklingspsykologi.

Tverrfaglig samarbeid M. Tørstad

2.018 views 18. desember 2018

Klinisk pedagog og familieterapeut Marit Tørstad forteller om sitt arbeid som koordinator for tverrfaglig samarbeid rundt barn og unge i Lørenskog kommune. Hun belyser hvorfor det er viktig med tverrfaglig samarbeid.

Hva er en kohortstudie?

469 views 23. november 2018

ELI5 står for Explain Like I'm Five, så her får man en veldig lettfattelig forklaring på hva en kohortstudie er.