FilMet

Transkribere i Word

281 views 11. januar 2023

Skal du transkribere en lydfil er det kommet en løsning i nettversjonen til Word, som gjør arbeidet mye raskere. Du laster opp lydfilen og venter på resultatet. NB! Fungerer ikke i nettleseren Safari. Avhengig av lydkvaliteten blir de fleste ord korrekt oppfattet, men korrekturlesing anbefales. I denne videoen forklares fremgangsmåten.

Hva betyr ditt morsmål for deg?

1.827 views 11. januar 2023

NAFO spurte 8 personer: «hva betyr ditt morsmål for deg?». Filmen synliggjør hva 8 mennesker forbinder med sitt morsmål. De forteller hvordan morsmålet er knyttet til identitet, kultur, samhold og barndom – på godt og vondt. Filmen kan brukes for å reflektere rundt språklig mangfold. Se filmen når du jobber med språklig mangfold på din...

Bachelorstudier i samfunnsfag, økonomi og administrasjon

173 views 10. januar 2023

Bachelorstudier i samfunnsfag, økonomi og administrasjon

Bachelor ved OsloMet - bli noe som betyr noe!

1.271 views 5. januar 2023

Vil du helst jobbe med mennesker? Mest glad i tall? Lage ting? Finne på noe nytt? Bruke hendene? En kombinasjon? Velg mellom en rekke bachelorutdanninger som sikrer deg jobb – og bidrar til å løse samfunnets utfordringer.

Bachelorstudier i ingeniør- og teknologifag

428 views 5. januar 2023

Lurer du på hvordan man kan redusere global oppvarming eller bygge hengebroer for biler? Lurer du på hvordan ting virker?

Bachelorstudier i helse- og sosialfag

341 views 5. januar 2023

Vil du være med og redde liv? Eller hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag? En karriere i helsevesenet starter med en bachelorgrad.

Bachelorstudier i kultur- og mediefag

245 views 5. januar 2023

Ved OsloMet har du flere muligheter - fra arkivvitenskap og bibliotekfag til journalistikk og medier og kommunikasjon.

Bachelorstudier i design- og estetiske fag

267 views 5. januar 2023

Er du kreativ og har skapertrang? Da kan kanskje en bachelor innenfor kunst, formidling, drama, mote eller design være noe for deg.

Lærerutdanninger og bachelorstudier i språkfag

193 views 5. januar 2023

Er du opptatt av barn og unges utvikling og ønsker å gjøre en forskjell? Med lærerutdanning fra OsloMet går du rett ut i jobb og kan gjøre noe som betyr noe – hver eneste dag.

PPU for yrkesfag

1.321 views 4. januar 2023

Lærer ved PPU for yrkesfag Ragnvald Holst-Larsen forteller om hvordan digital undervisning brukes ved studiet. Student Linda Borgen forteller om sine erfaringer.

Tonje Sanden Sannes

376 views 4. januar 2023

Arbeid, helse og inkludering

Episode 4 av 4 - Strategisk bruk av språk som støtte

1.019 views 3. januar 2023

I denne filmen møter vi elever og lærere på Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik. Vi får se hvordan elevenes flerspråklighet brukes strategisk som støtte i undervisningen både i kombinasjonsklassen (nyankomne elever) og på Vg2 byggteknikk. Vi får blant annet se bruk av begrepsplakater og tokolonneskjema i språkgrupper, og at elever...