HV - Helsevitenskap

Clavicula fraktur

140 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun clavicula fraktur - skulderfraktur.

Frakturer

225 views 21. oktober 2019

Håndleddsfraktur

172 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun håndleddsfraktur.

Luksasjon

128 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun luksasjon.

Underarmsbrudd

121 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun underarmsbrudd.

Hvite blodceller typer og funksjon

256 views 18. oktober 2019

Her forklares funksjonene til de ulike typene av hvite blodceller vi har i kroppen. Manus er laget av Førsteamanuensis og bioingeniør Inger-Lise Neslein, i samarbeid med Gabi Hurlen ved Medieseksjonen. Videoen inngår i nettkurset Anatomi, Fysiologi og Biokjemi, gratis tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

Nyrene: Væskebalansen - osmolaritet

92 views 18. oktober 2019

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Lege og foreleser Julian Hamfjord's forelesningsrekke om temaet Nyre og urinvessystemet i anatomi og fysiologi. Videoene inngår i et helhetlig læreverk i Anatomi, fysiologi og biokjemi, gratis tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

Nyrene: Væskebalansen

89 views 18. oktober 2019