Ergoterapi- og ortopediingeniørfag

KARTLEGGINGSSAMTALE

678 views 15. desember 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

GRIPPIT

565 views 15. desember 2016

SENSIBILITETSUNDERSØKELSE innledning

322 views 15. desember 2016