Ergoterapi- og ortopediingeniørfag

COPM-INTERVJU gjennomgang av daglige aktiviteter

820 views 15. desember 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

COPM-INTERVJU valg av fem viktige aktiviteter

384 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU vekting av daglige aktiviteter

400 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU scoring av utførelse og tilfredshet

496 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU oppsummering av daglige aktiviteter

368 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU avslutning

358 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING innledning

290 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING hjelpemidler for å skjære ost og åpne emballasje

363 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING hjelpemidler for å åpne skrukork

375 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING løfte og bæreteknikk

384 views 15. desember 2016

Digital stories from placement

596 views 23. juni 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Students in the Occupational Therapy program attend a workshop where they make digital stories from placement experiences in their second year. This story is about this workshop from a teacher’s perspective.

Språkutfordringer

356 views 2. mai 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL.