Ergoterapi- og ortopediingeniørfag

319 views 15. desember 2016

Håndtrening: innledning

462 views 15. desember 2016

Video 1 av 5. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

Håndtrening: oppvarming

401 views 15. desember 2016

Video 2 av 5. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

Håndtrening: bevegelighet

545 views 15. desember 2016

Video 3 av 5. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

Håndtrening: håndstyrke

409 views 15. desember 2016

Video 4 av 5. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

Håndtrening: avspenning

408 views 15. desember 2016

Video 5av 5. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

COPM-INTERVJU innledning

408 views 15. desember 2016