En yrkesfaglig læreplan blir til
Halvor Spetalen redegjør for et forskningsprosjekt knyttet til hvordan kompetansemålene i læreplanen for vg1 restaurant- og matfag ble utviklet i fagfornyelsen (LK20)
Halvor Spetalen redegjør for et forskningsprosjekt knyttet til hvordan kompetansemålene i læreplanen for vg1 restaurant- og matfag ble utviklet i fagfornyelsen (LK20)
Lærer ved PPU for yrkesfag Ragnvald...
The Anna Sethne Honorary Lecture 2023 was...
Artikkelforfatter Sigrun Saur Stiklestad...
Artikkelforfatter Sigrun Saur Stiklestad...
Lengde:
04:58 min
Fagområde:
LUI - Lærerutdanning og internasjonale studier
YLU - Yrkesfaglærerutdanning
Direktelenke for bruk i f.eks. EdX (OsloMetX):
Last ned undertekst
OsloMet - Storbyuniversitetet
Postboks 4 St. Olavs plass
0130 Oslo
Tlf: 67 23 50 00
E-post: medieseksjonen@oslomet.no