TKD - Teknologi, kunst og design

Lunsjpåfyll: Fokus på helseteknologi

153 views 13. februar 2019

The presentation about co-design in clinical care will be held in English. Stipendiat Laila Steen fra Produktdesign vil presentere sitt Forskningsprosjekt om med-design i klinisk helsetjeneste. Dette prosjektet utforsker hvordan en menneskesentrert designtilnærming kan benyttes til å designe helsetjenester der brukernes behov står i sentrum.

Anerkjennelse

1.143 views 18. desember 2018

Video 2 av 2. Professor Anne Greve fortsetter introduksjonen til temaet anerkjennelse relatert til barn og unge.

Universell utforming: 7 prinsipper

635 views 8. mars 2017

Filmen belyser universell utforming som fagbegrep.

Anerkjennelse

1.266 views 18. desember 2018

Video 1 av 2. Professor Anne Greve fortsetter introduksjonen til temaet anerkjennelse relatert til barn og unge.

Mangfold

1.075 views 18. desember 2018

Video 2 av 2. Psykiater og universitetslektor Anne Kristine Bergem fortsetter introduksjonen til temaet mangfold og hvilke utfordringer man kan møte om man ikke er klar over sine egne verdier og holdninger i møte med personer med annen kulturell bakgrunn.

1.170 views 18. desember 2018

Video 1 av 3. Førsteamanuensis Anita Sundnes gir en tre-delt introduksjon til Bronfenbrenners utviklingsøkologiske modell og hvordan den kan brukes for å utforske barns livsverden.

1.123 views 18. desember 2018

Video 3 av 3. Førsteamanuensis Anita Sundnes avslutter den tre-delte introduksjonen til Bronfenbrenners utviklingsøkologiske modell og hvordan den kan brukes for å utforske barns livsverden.

1.115 views 18. desember 2018

Video 2 av 3. Førsteamanuensis Anita Sundnes fortsetter den tre-delte introduksjonen til Bronfenbrenners utviklingsøkologiske modell og hvordan den kan brukes for å utforske barns livsverden.

Universal Design - Principle 1 / Universell Utforming - Prinsipp 1

144 views 20. desember 2018

Equitable Use. The design is useful and marketable to people with diverse abilities. Like muligheter for bruk. Utformingen skal være brukbar og tilgjengelig for personer med ulike ferdigheter.

Universal Design - Principle 2 / Universell Utforming – Prinsipp 2

157 views 20. desember 2018

Flexibility in Use. The design accommodates a wide range of individual preferences and abilities. Fleksibel i bruk. Utformingen skal tjene et vidt spekter av individuelle preferanser og ferdigheter.

Universal Design - Principle 3/ Universell Utforming – Prinsipp 3

149 views 20. desember 2018

Simple and Intuitive Use Use of the design is easy to understand, regardless of the user's experience, knowledge, language skills, or current concentration level. Enkel og intuitiv i bruk. Utformingen skal være lett å forstå uten hensyn til brukerens erfaring, kunnskap, språkferdigheter eller konsentrasjonsnivå.

Tverrfaglig samarbeid M. Tørstad

1.086 views 18. desember 2018

Klinisk pedagog og familieterapeut Marit Tørstad forteller om sitt arbeid som koordinator for tverrfaglig samarbeid rundt barn og unge i Lørenskog kommune. Hun belyser hvorfor det er viktig med tverrfaglig samarbeid.