FilMet

Hva skjer med dine personopplysninger?

71 views 23. oktober 2023

Når du blir med i et forskningsprosjekt, deler du opplysninger med forskere. All informasjon du deler, oppbevares sikkert. Vi deler ikke personopplysninger, og du kan ikke gjenkjennes. Det er trygt å dele dine opplysninger med forskere.

Bli med på Mor i Norge-studien!

1.790 views 23. oktober 2023

I Mor i Norge-studien vil vi undersøke hvordan det går med de som skal bli mor for første gang og som har behov for ekstra oppfølging. Målet er å få kunnskap om hva slags støtte førstegangsforeldre har behov for i svangerskapet og småbarnsperioden. Er du helsepersonell eller kjenner noen i målgruppen? Les mer om Mor i Norge-studien (MiNS)

MLED4000 - Hvorfor organisering gjennom samhandling

97 views 20. oktober 2023

Videoen tar for seg hvorfor organisering gjennom samhandling er et viktig og relevant konsept for næringslivet. Dette blir forklart av Hilde Mobekk som er førsteamanuensis og fagansvarlig for emnet organisering gjennom samhandling (emnekode MLED4000).

KjøpBærekraftig: Politisk forankring

76 views 20. oktober 2023

Fagkonsulent i Næringsetaten snakker om hvordan politisk forankring har vært viktig i omlegging til et bærekraftig cateringtilbud. Videoen inngår i læreverket Kjøp Bærekraftig som kommer på x.oslomet.no.

Veileder for bærekraftig innkjøp

105 views 20. oktober 2023

Fagkonsulent i Næringsetaten snakker om utvikling av en veileder for å hjelpe ansatte å bestille bærekraftig catering. Videoen inngår i læreverket Kjøp Bærekraftig som kommer på x.oslomet.no.

Kjøp Bærekraftig: Mat er intimt

91 views 20. oktober 2023

Fagkonsulent i Næringsetaten snakker om at endring av cateringtilbud kan møte motstand fordi mat oppleves som noe intimt. Videoen inngår i læreverket Kjøp Bærekraftig som kommer på x.oslomet.no.

A part of the problem: An exploration of YouTube videos about depression

52 views 20. oktober 2023

Eva Bakøy presents the paper which is published in Seminar.net Vol. 19 No 1 (2023). Read online: A part of the problem: An exploration of YouTube videos about depression

Skinnvotten - fortalt på dari, tamil og norsk

803 views 19. oktober 2023

En flerspråklig fortellerstund. Se den ukrainske fortellingen om Skinnvotten bli fortalt på tre språk: dari, tamil og norsk. Du finner fortellingen om Skinnvotten på mange språk og illustrasjonene som er brukt i fortellerstunden gratis her: Skinnvotten – et eventyr fra Ukraina – morsmål.no (morsmal.no) Her er flere historier: Bøker og...

Master i farmasi

83 views 17. oktober 2023

Informasjonsfilm om Master i farmasi ved OsloMet

8 av 17: Barneradiografi & Stress

328 views 17. oktober 2023

Dette er åttende film i en forelesningsrekke om barneradiografi som inngår i læreverket "Barneradiografi" på OsloMetX. Denne filmen handler om forhindring og håndtering av stress hos både pasienter og pårørende som er til radiologisk undersøkelse. Underviser er barneradiograf Bente Lagesen ved Rikshospitalet.

Experiences of technostressors during the Covid-19 pandemic among Finnish comprehensive school...

33 views 9. oktober 2023

Laura Bordi and Sanna Nuutinen present their paper which is published in Seminar.net Vol. 19 No 1 (2023). Read Experiences of technostressors during the Covid-19 pandemic among Finnish comprehensive school teachers online.

Fagportrett av Karin Haarberg Aas

48 views 9. oktober 2023

Karin Haarberg Aas er utdannet klinisk sosionom og arbeidet i mange år i barne- og ungdomspsykiatrien. Her oppdaget hun og hennes team i 1983 at noen unge jenter var alvorlig skadet psykisk av å ha vært utsatt for seksuelle overgrep. Ofte var det far som var overgriperen. Etter en bok og et radiointervju i 1984 våknet Norge og Karin reiste...