Sykepleie- og helsefremmende arbeid

Fysiologi - Respirasjonssystemet

35 views 17. januar 2020

Førstelektor Mona Elisabeth Meyer forklarer respirasjonssystemets fysiologi. Laget for bachelorstudenter ved fakultet for helsevitenskap, OsloMet - Storbyuniversitetet. Har du lyst å teste deg selv med spørsmål om anatomi, fysiologi og biokjemi? Sjekk ut nettkurset på https://bokskapet.oslomet.no/ Kurset er gratis og åpent for alle.

Nedre luftveier - Anatomi

24 views 17. januar 2020

Førstelektor Mona Elisabeth Meyer forklarer anatomien i nedre luftveier. Laget for bachelorstudenter ved fakultet for helsevitenskap, OsloMet - Storbyuniversitetet. Har du lyst å teste deg selv med spørsmål om anatomi, fysiologi og biokjemi? Sjekk ut nettkurset på https://bokskapet.oslomet.no/ Kurset er gratis og åpent for alle.

Øvre luftveier - Anatomi

21 views 17. januar 2020

Førstelektor Mona Elisabeth Meyer forklarer anatomien i øvre luftveier. Laget for bachelorstudenter ved fakultet for helsevitenskap, OsloMet - Storbyuniversitetet. Har du lyst å teste deg selv med spørsmål om anatomi, fysiologi og biokjemi? Sjekk ut nettkurset på https://bokskapet.oslomet.no/ Kurset er gratis og åpent for alle.

3/3 Nyresykdommer

77 views 20. november 2019

Del 3 av 3 av forelesningsrekke om nyresykdommer. Videoen inngår i et helhetlig undervisningsopplegg i sykdomslære, gratis tilgjengelig på bokskapet.oslomet.no

2/3 Nyresykdommer

73 views 20. november 2019

Del 2 av 3 av forelesningsrekke om nyresykdommer. Videoen inngår i et helhetlig undervisningsopplegg i sykdomslære, gratis tilgjengelig på bokskapet.oslomet.no

1/3 Nyresykdommer

98 views 20. november 2019

Del 1 av 3 av forelesningsrekke om nyresykdommer. Videoen inngår i et helhetlig undervisningsopplegg i sykdomslære, gratis tilgjengelig på bokskapet.oslomet.no

2/2: Skjelett - Overekstremiteten

91 views 21. oktober 2019

Skulder, overarm, albue, underarm, håndledd og hånd utgjør til sammen overekstremiteten. I del 2 av 2 gjennomgår universitetslektor Tora Fjeld Homme håndrot og hånd.

1/2: Skjelett - Overekstremiteten

95 views 21. oktober 2019

Skulder, overarm, albue, underarm, håndledd og hånd utgjør til sammen overekstremiteten. I del 1 av 2 gjennomgår universitetslektor Tora Fjeld Homme skulder, overarm, underarm og håndledd.

Hvite blodceller typer og funksjon

54 views 18. oktober 2019

Her forklares funksjonene til de ulike typene av hvite blodceller vi har i kroppen. Manus er laget av Førsteamanuensis og bioingeniør Inger-Lise Neslein, i samarbeid med Gabi Hurlen ved Medieseksjonen. Videoen inngår i nettkurset Anatomi, Fysiologi og Biokjemi, gratis tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

Nyrene: Væskebalansen - osmolaritet

61 views 18. oktober 2019

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Lege og foreleser Julian Hamfjord's forelesningsrekke om temaet Nyre og urinvessystemet i anatomi og fysiologi. Videoene inngår i et helhetlig læreverk i Anatomi, fysiologi og biokjemi, gratis tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

Nyrene: Væskebalansen

59 views 18. oktober 2019