Naturvitenskapelige helsefag

1/2: Traume albue

132 views 6. november 2019

Del 1 av 2 hvor overlege og radiolog ved Ahus, Nenad Popic, forklarer vurdering av albueskader ved bruk av røntgen.

2/2: Traume albue

125 views 6. november 2019

Del 2 av 2 hvor overlege og radiolog ved Ahus, Nenad Popic, forklarer vurdering av albueskader ved bruk av røntgen.

Traume humerus

104 views 6. november 2019

I videoen forklarer overlege og radiolog ved Ahus, Nenad Popic, frakturer i humerus og hvordan disse gjør seg synlige ved røntgen.

Indirekte tegn på fraktur

123 views 6. november 2019

I denne videoen forklarer overlege og radiolog ved Ahus, Nenad Popic, indirekte tegn på frakturer.

2/2: Skjelett - Overekstremiteten

132 views 21. oktober 2019

Skulder, overarm, albue, underarm, håndledd og hånd utgjør til sammen overekstremiteten. I del 2 av 2 gjennomgår universitetslektor Tora Fjeld Homme håndrot og hånd.

1/2: Skjelett - Overekstremiteten

127 views 21. oktober 2019

Skulder, overarm, albue, underarm, håndledd og hånd utgjør til sammen overekstremiteten. I del 1 av 2 gjennomgår universitetslektor Tora Fjeld Homme skulder, overarm, underarm og håndledd.

Clavicula fraktur

140 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun clavicula fraktur - skulderfraktur.

Frakturer

225 views 21. oktober 2019

Håndleddsfraktur

172 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun håndleddsfraktur.

Luksasjon

128 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun luksasjon.

Underarmsbrudd

121 views 21. oktober 2019

Universitetslektor Linn Bjerknes forklarer noen av de vanligste frakturene som oppstår. I denne videoen forklarer hun underarmsbrudd.

Hvite blodceller typer og funksjon

256 views 18. oktober 2019

Her forklares funksjonene til de ulike typene av hvite blodceller vi har i kroppen. Manus er laget av Førsteamanuensis og bioingeniør Inger-Lise Neslein, i samarbeid med Gabi Hurlen ved Medieseksjonen. Videoen inngår i nettkurset Anatomi, Fysiologi og Biokjemi, gratis tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.