LUI - Lærerutdanning

Naturfag på lærerutdanningen

765 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Naturfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kroppsøving på lærerutdanningen

678 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kroppsøving på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

RLE på lærerutdanningen

592 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i RLE på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kunst og håndverk på lærerutdanningen

603 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kunst og håndverk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Samfunnsfag på lærerutdanningen

783 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Samfunnsfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Musikk på lærerutdanningen

661 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i musikk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Engelsk på lærerutdanningen

590 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i engelsk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Mat og helse på lærerutdanningen

644 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Mat og helse på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Tospråktesten

4.753 views 23. oktober 2017

En informasjonsfilm om Tospråktesten ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Tospråktesten er en enkel, muntlig prøve i norsk og aktuelle tolkespråk. Tospråktesten er første ledd i å kvalifisere seg til oppføring i Nasjonalt tolkeregister for den som ønsker å arbeide som tolk i Norge. Filmen viser hvordan prøven foregår og hvilke krav som stilles...

385 views 12. desember 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Mette Vaagan Slaatten snakker til pedagogisk personale som deltar i kurset "Likestilling og mangfold".

Organisasjonslæring -likestilling og mangfold

510 views 19. august 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Mette Vaagan Slaatten snakker om likestilling og mangfold i organisasjonslæring. Videoen retter seg mot deltakerene i kurset "Likestilling og mangfold" der to barnehager i bydel Nordre Aker deltar.

Organisasjonslæring - Nye tider, kap. 12

529 views 19. august 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL OG KAN INNEHOLDE UTDATERT INFORMASJON. Video om organisasjonslæring, beregnet for styrerutdanningen.