LUI - Lærerutdanning

64 views 4. november 2019

Ikke bestått praksis

61 views 4. september 2019

Torill fra Seksjon for praksisadministrasjon snakker om håndtering av situasjoner der det vurderes ikke bestått praksis.

Gyldig fravær i praksisperioder

52 views 4. september 2019

Karoline fra Seksjon for praksisadministrasjon snakker om gyldig fravær i forbindelse med praksisperioder.

Taushetsplikt i praksisperioder

129 views 4. september 2019

Karoline fra Seksjon for praksisadministrasjon snakker om taushetsplikt i forbindelse med praksisperioder.

Hvordan veileder du studentene?

136 views 4. september 2019

Praksislærere forteller om hvordan de veileder studentene.

Hva innebærer det å være et praksissted?

91 views 4. september 2019

Praksislærere forteller om hva det innebærer for en arbeidsplass å være et praksissted.

Hvordan forbereder jeg meg på å ta i mot studenter?

98 views 4. september 2019

Praksislærere forteller om hva de forbereder før de tar i mot studenter til praksisperioder.

Videreutdanning i pedagogisk veiledning

72 views 4. september 2019

Praksislærere forteller om fordelene med å ta videreutdanning i pedagogisk veiledning.

SAMSVAR - Hvordan motvirke mobbing i skolen

117 views 4. juni 2019

Alle elever har rett til et godt psykososialt miljø. Likevel utsettes mange elever for mobbing og krenkelser på skolen, eller opplever å være i et dårlig skolemiljø. I dette Samsvar-seminaret er skolemiljø tema og vi spør: - Hva skal til for å forhindre mobbing i skolen? 1 - Ordstyrer: Ingvild Straume fra SK introduserer seminaret Gode...

Uredelighet i forskning

79 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om uredelighet i forskning.

Forskningsformidling

71 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om viktigheten av forskningsformidling.

Lov om forskningsetikk

76 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om forskningsetikk.