Grunnskole og Faglærerutdanning

Hvordan skrive analytiske tekster?

506 views 7. september 2018

Jan Merok Paulsen introduserer skriveseminaret på Rektorutdanningen.

Introduksjon til casestudier

451 views 7. mars 2018

Introduksjonsforelesning av Jan Merok Paulsen til temaet "casestudier" som inngår i rektorutdanningen.

Naturfag på lærerutdanningen

783 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Naturfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kroppsøving på lærerutdanningen

701 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kroppsøving på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

RLE på lærerutdanningen

606 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i RLE på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kunst og håndverk på lærerutdanningen

630 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kunst og håndverk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Samfunnsfag på lærerutdanningen

801 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Samfunnsfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Musikk på lærerutdanningen

690 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i musikk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Engelsk på lærerutdanningen

609 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i engelsk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Mat og helse på lærerutdanningen

661 views 7. november 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Mat og helse på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Ny i lederrolle

508 views 19. september 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Solfrid Tandberg Øhrn snakker om hvordan hun opplevde det å tre inn i rollen som studieleder ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning på HiOA.

Faggrupper for lærere i kunst og håndverk

370 views 31. januar 2017

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Irene Brodshaug snakker om fagruppene for lærere i kunst og håndverk i Skedsmo kommune, og viser til på fagsamarbeid for dem som underviser i kunst og håndverk i grunnskolen.