Grunnskole og Faglærerutdanning

Introduksjon til casestudier

428 views 7. mars 2018

Introduksjonsforelesning av Jan Merok Paulsen til temaet "casestudier" som inngår i rektorutdanningen.

Introduksjon til teamarbeid og teamutvikling

601 views 7. mars 2018

Introduksjonsforelesning av Jan Merok Paulsen til temaet "teamarbeid og teamutvikling" som inngår i rektorutdanningen.

Naturfag på lærerutdanningen

666 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Naturfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kroppsøving på lærerutdanningen

579 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kroppsøving på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

RLE på lærerutdanningen

513 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i RLE på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kunst og håndverk på lærerutdanningen

510 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kunst og håndverk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Samfunnsfag på lærerutdanningen

658 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Samfunnsfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Musikk på lærerutdanningen

471 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i musikk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Engelsk på lærerutdanningen

515 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i engelsk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Mat og helse på lærerutdanningen

540 views 7. november 2017

Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Mat og helse på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Ny i lederrolle

486 views 19. september 2017

Solfrid Tandberg Øhrn snakker om hvordan hun opplevde det å tre inn i rollen som studieleder ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning på HiOA.

Faggrupper for lærere i kunst og håndverk

343 views 31. januar 2017

Irene Brodshaug snakker om fagruppene for lærere i kunst og håndverk i Skedsmo kommune, og viser til på fagsamarbeid for dem som underviser i kunst og håndverk i grunnskolen.