Ergoterapi- og ortopediingeniørfag

COPM-INTERVJU gjennomgang av daglige aktiviteter

971 views 15. desember 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Samarbeid mellom Høgskolen i Oslo, Ullevål Universitetssykehus, diakonhjemmet sykehus Prosjektansvarlige: Unni Sveen (HiO og Ullevål Universitetssykehus) Mali Melhus (HiO) Ingvild Kjeken (HiO og diakonhjemmet sykehus) Tilrettelegging: Brian Ellingham (HiO) Produksjon: AV-tjenesten HiO.

COPM-INTERVJU valg av fem viktige aktiviteter

496 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU vekting av daglige aktiviteter

505 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU scoring av utførelse og tilfredshet

618 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU oppsummering av daglige aktiviteter

460 views 15. desember 2016

COPM-INTERVJU avslutning

446 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING innledning

354 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING hjelpemidler for å skjære ost og åpne emballasje

476 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING hjelpemidler for å åpne skrukork

483 views 15. desember 2016

AKTIVITETSVEILEDNING løfte og bæreteknikk

500 views 15. desember 2016

Digital stories from placement

660 views 23. juni 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL. Students in the Occupational Therapy program attend a workshop where they make digital stories from placement experiences in their second year. This story is about this workshop from a teacher’s perspective.

Språkutfordringer

416 views 2. mai 2016

NB! DENNE VIDEOEN ER MER ENN TO ÅR GAMMEL.